Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cloud zdarma pro až 12tisíc souborů (stačí do 2GB)

Od: peterrrr odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

potřeboval bych mít vzdálený přístup z různých počitačů (doma, venku, práce) do namapované síťového disku - cloud, kde budu mít tisíce souborů.

Zkouším OneDrive, ale ať se snažím jak se snažím, upladovat tam aktuálně 7500 souborů by trvalo 10 hodin a ještě se to vždy zasekne. Wedos disk má omezení na 5000 souborů a Google Disk neumožňuje mapping disku tak, aby třeba dva počitače byli připojené.

Poradíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dfghdfgh
hodnocení

0x

Myslím, že jde napapovat jakákoliv Windows složka, můžeš zkupit namapovat Google disk složku odkaz. Možná by to šlo i přes koofr.eu, které připojí víc cloudů zdarma (Google drive+Onedrive+...), posune se tak i limit. Koofr se postará o organizované nahrávání. Kdysi jsem to vyzkoušel...

hodnocení

0x
cloud.degoo.com/...
Zkus tohle funguje na všech platformách. Umí Win-Linux-Android i jabka.
ahoj*
90 days account inactivity = DELETE
Tak normálně přes adresu degoo.com Já ten link otevřu normálně asi proto že už to mám instalované. Aplikace pro android má možnost nastavení ukládání zálohy souborů včetně možnosti zaškrtnout, že se to smí dělat jen při připojení WiFi aby to nežralo mobilní data. Přístup z počítače je bez problémů a funguje to dokonce i s AndroidTV. Používám ho sice sporadicky ale už několik let bez problémů.

ahoj*
hodnocení

0x

Dropbox, mail ru cloud? prvni mam pres 20 a druhy 100 GB a omezeni bylo < 2GB 1 soubor, limitu poctu souboru jsem nikdy nedosahl

hodnocení

0x

A co Mega.io? ten nema omezeny pocet souboru a ani velikost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]