Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna grafické karty

Od: petrfolk odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

potřebuji vyměnit na pc grafickou kartu.

Původní je tato czc.cz/...

Prosím o doporučení nějaké výkonně lepší a která půjde jednoduše vyměnit.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
czc.cz/...
Ale jsou i lepší...
czc.cz/...

hodnocení

0x

Všecgny grafické karty jdou vyměnit stejně, pokud je ve skříni dostatek místa. Co se týče výkonu, ten závisí na procesoru.

Hloupost..5600X za 5k ti utáhne klidně 3080tku bez problému a rozhodně ji nebude brzdit. Jestli to na něčem závisí tak na zdroji a desce, popř.velikosti case. ;)

Ty máš křišťálovou kouli, že víš, jaký má tazatel CPU?

koule mám 2 to mi stačí =) ale dost pochybuji, že by někdo dělal upgrade GPU na nějakém starém nesmyslném šrotu, proto říkám, že na takovéhle hraní ti stačí i CPU za pár tisíc v poměru GPU za 6ti násobek ;)

No dobře. A z těch svých dvou koulí jsi vyvěštil, jakou má tazatel sestavu?

siley*
hodnocení

0x

Doporucuji RTX 4090 budes spokojen.

.

.

.

A ted Vazne. Co napsat nejake info? Maximalni cena, na co ma byt vyuzivana, k jakemu cpu, jaky je zdroj.

petrfolk
hodnocení

děkuji za názory, nakonec jsem koupil czc.cz/...

tak snad to bude šlapat jak má

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]