Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zařízení USB nebylo rozpoznáno

Od: rhadley® odpovědí: 6 změna:
Zdravíčko, mám takový problém. Pořídil jsem si nový PC a když zapojim tiskárnu, tak mi Windows napíše, ze zařízení USB nebylo rozpoznano. Na starým PC mi to jelo. Jedna se o tiskárnu Canon 4410 e-sensys. Nevíte jak to zprovoznit? Díky moc!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Manualne nahodte ovladac : canon.sk/...

hodnocení

A mám tam mít zapojené to USB v PC? A nebo to mám prvně nainstalovat a až pak to mám připojit? Nějaký restart nebo tak něco? Nebo stačí jen instalace?

ahoj*

Prostě jak může tvůj počítač detekovat starý hardware, když nemáš nainstalovaný ovladač?

Ovladač nainstaluj a on ti sám řekne při instalaci, co máš dělat. Obvykle už po instalaci není nutný restart.

hodnocení

Ok. jdu na to.

hodnocení

Furt mě to nechce nějak pustit ... :/

Zařízení USB nebylo rozpoznáno
Zařízení USB nebylo rozpoznáno #2
ml1

Tohle nevypadá na chybějící ovladač. Pokud by chyběl ovladač, ukáže se název zažízení a ne že sehal pokus o jeho přečtení. Hledal bych chybu v kabelech nebo tak, třeba zkusit připojit do jiného portu. Až se správně ten popisovač přečte, systém podle něj použije ten už nainstalovaný ovladač. Tiskárny cannon jsou na tom docela dobře, jednu síťovou isensys taky provozuju, a windows i linux jsou bez problémů ať už na síť nebo na usb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]