Dobrý den, "můj email", musím se s vámi podělit o špatnou zprávu. Přibližně před několika měsíci jsem získal přístup k vašim zařízením. Vaše heslo "moje heslo" Vyřešíme to takto: Převedete mi 400 USD Toto mi dnes přišlo do mailu, problém je že heslo je velmi podobné až totožné tomu co dotyčný píše v mailu. Máte někdo nějakou radu o co jde? Vím že tu už tato otázka byla, ale nikdo tam nepsal o hesle to jediné mě na tom děsí. Děkuji za odpověď
Šance, že vám cokoli ukradne či zveřejní je mizivá. Tohle je masivní pokus o překvapení uživatelů a vylákání peněz ve stresu, kdy se nezabývá konkrétním jedincem. Určitě změňte heslo a můžete na to zapomenout.
Taky si myslím. Za tou zprávou nestojí člověk ale nějaký bot, program co to vygeneroval. Vydírání citlivým obsahem by asi probíhalo tak že vám v te zprávě dokážou že maj k tomu přístup. Což se nestalo.
Asi jste to heslo používal u jiné služby, která si nepohlidala dostatečně dobře citlivé údaje o uzivatelich. Může to být i starší heslo k mailu. Co teď? Změňte si heslo a na email nereagujte
Ano, heslo jsem používal i jinde, myslíte že tedy to není hrozba že zveřejní fotky, videa a podobně? Děkuji za odpověď
anonymm*
Dobře děkuji moc, možná jsem moc naivní ale poslední dobou mi blbne telefon sám od sebe vytáčí čísla, dnes ráno vytočil zamknutý telefon tísňovou linku, občas když si s někým píšu tak začne hovor té osobě a podobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.