Včera večer jsme koukali s pritelem na notebooku hp na Netflix poté jsme notebook zaklapli a šli spat ted když klikneme na internet ukazuje se nám jen možnost režim letadlo a neukazují se nám tam žádné sítě a nejde se nám k ničemu připojit jen nám to hlásí ze máme zapojit kabel přitom jsme do ted žádný kabel nepotřebovali prosím poradíte někdo? Předem diky
Pamatuju, že notebooky měli zpravidla zepředu zespod takové potahovací přepínátko, kterým se to fyzicky přepínalo, aby to bylo rychlé a jednoduché. Pokud je tohle přepínatko přepnute na letecký bezinternet tak to žádné klikání neopravi.
Podle vzhledu tlačítka a ikonky v liště režim letadlo aktivovaný není. Ničemu ale neuškodí zkusit ho zapnout a vypnout. Dále bych provedl RESTART počítače, případně ÚPLNÉ vypnutí a zapnutí, ne to klasické rychlé. Na úplné vypnutí stačí při klikání na "Vypnout" držet stisknutou klávesu Shift.
Vypnout letadlo popř obligátní restart, jak už bylo zmíněno. Mimochodem, když už vy mladí opravdu neumíte fotit jinak, než pouze na výšku, zkuste fotku aspoň při vložení otočit o 90°...
Upozornění od sys milancukrar 17. 12. 2022 13:50:50
Taky se mi to jednou stalo. Pak jsem zjistila, že po pravé straně notebooku je takové malé přepínátko mezi režimem letadlo a normálem. Asi jste na to omylem sáhli. Přeji zdar!
no to by se ale musel číst manuál k neznámému NB, že, to je zase jedem dotaz typu "mám auto a má otevřený motor" co s tím? No zavřít, ale kde a jak to už neporadíme..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.