Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám jednu otázku. Nešlo mi internetové Wi - Fi připojení, tak jsem zkusil variantu resetovat síť, bylo tam napsáno, že se ovladače a síťový adaptér odinstalují a zase nainstalují. Tak jsem to provedl a poté se mi už v kolonce síť nezobrazovala žádná Wi - Fi, na kterou bych se mohl připojit. Teď se vůbec nemohu připojit na počítači na Wi - Fi. Mohu jen přes Ethernet kabel, který mám jen doma. Má otázka zní, jak si zpět nainstalovat ovladač pro síťový adaptér. Děkuji. Jakub S
a koukal jsi na Vlastnosti? kde je možnost vyhledat ovladače? Nebo hoo zkus odinstalovat a pak klikni na Změnu hardware..
tak znovu:
1.Jedná se o PC nebo NB2.
2.Wifi je interní karta nebo adapter USB, pžípadně jaký
3.Pokud jde o NB, ja WiFi adapter zapnut buď vypínačem nebo HW kombinací kláves?
4.Indikuje jeho zapnutí něco?
5. Je vidět ve správci zařízení , jaký má název?
6.Podle názvu a typu byly vyhledány ovladače?
nemáš aktivovanou funkci letadlo , viz str.16 a následující v návodu:::: driver není kompatibilní s OS ti tam píší..
Zdravím, toto mi taky PC hlásí a nevím, o co jde. Ani netuším, jak by se to dalo opravit nebo co to způsobuje. Oprava je ale v mém případě naprosto jednoduchá - dám tam tu nabídku Zkuste opravy spustit jako správce, a do minuty mi to zase jde. Nic jiného s tím nedělám. Jen se tedy většinou vždycky síť odpojí, tak ji musím připojit - taky jen kliknutím na Připojit u dané sítě. Zkuste to. Nehledal bych složitosti tam, kde skutečně nejsou, i když to zpočátku vypadá všelijak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.