Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozlišení obrazovky nefunguje

Od: malpakapucinsk odpovědí: 8 změna:

Ahoj všichni,

dneska ráno se mi po zapnutí počítače objevily obří ikony a totálně rozmazané písmo. Zkusil jsem všechno od výměny monitoru, výměny kabelu, Clear Type, prostě všechno. Při pokusu změnit rozlišení displeje se posuvník, kterým se rozlišení vybírá, objeví ve světle šedé barvě a nelze změnit nic.
Zkusil jsem počítač spustit v nouzovém režimu. Ikony byly malé, písmo ostré a rozlišení jsem mohl měnit jak jsem chtěl. Ale po restartu jsem se dostal zase do té fáze, v jaké jsem byl ráno. Prostě v nouzovém režimu se vše zobrazuje jak má, ve snadadtním se na to nedá koukat. Dokážete mi prosím někdo poradit?
Děkuju a hezký den všem!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x
Neproběhla aktualizace?
malpakapucinsk
hodnocení

No.. možná jo, ale ani tak nevím moc co s tím, nejsem úplně zběhlý PC odborník... :)

111®
hodnocení

1x
Zkus bod onnovy a vratit se pred aktualizaci. Blize pod kl. F1 a napsat bod obnovy

hodnocení

0x
Přeinstalovat ovladače grafiky?

malpakapucinsk
hodnocení

Nepomohlo vůbec, aLE VŮBEC NIC... :(

Co jsi VŠECHNO udělal? Povídej, přeháněj.

Jaký máš systém? Desítky?

Aha. Takhle se problém nedá řešit. Vyhoď pc/nb a kup nový. Nebo začneš spolupracovat?

111®
hodnocení

0x
Zkus kliknout na volne miszo na ploše a pak Ctrl+otocit koleckem mysi , pripafne tlacitka - minus

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]