Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se přihlásit do e-mailu na Seznamu

Od: papuna* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, už tři dny mám potíž se přihlásit na svůj e-mail na Seznamu. Jsem na mobilu přihlášena nepřetržitě, neodhlašuji se, hesla i jména mám uložena v Google účtu, takže se mi při zadávání nabízí i sama, uložena ve správné podobě, vždy funkční. Předevčírem večer koukám na Seznam a všimla jsem si, že jsem odhlášena z e-mailu, říkám zvláštní, ale klikla jsem na přihlášení, vyplnily se mi mé údaje, ale píše to zadané heslo nebo jméno není správné. Zadávala jsem to xkrát i ručně, email je mé jméno a příjmení, to snad zvládnou napsat a heslo vím bezpečně, že je taky správně. Ale přihlásit se mi stále nedaří. Nevím kde je problém, ale jsem z toho už dost na nervy. Zkoušela jsem se přihlásit i přes notebook, kde mám hesla taky uložena, ale to samé, něco není správně. Potíž je v tom, že minulý měsíc jsem zrušila číslo, které bylo nastaveno jako záchranné a druhý e-mail, také od Seznamu, se chová naprosto stejně, něco špatně zadaného. Psala jsem dnes již na technickou podporu Seznamu a tam jsem ztroskotala na tom, že jsem se neautorizovala ke svému e-mailu. Ale v podstatě se jednalo o stejné přihlášení jako na ten mail, takže když mi nefunguje to, tak se těžko asi autorizuji. Na technické podpoře mi akorát prozradili, že u toho druhého záchranného emailu se heslo nikdy neměnilo, což mě utvrdilo v tom, že si ho i po letech pamatuji správně, ale jako u prvního e-mailu to píše, že je něco zadané špatně. Nikde jsem se na jiném zařízení nepřihlašovala, moje hesla nikomu nesděluji, nemám žádné sociální sítě a nejsem ani nějaká VIP persona, aby někdo měl potřebu nabourávat se mi do účtu. Takže tomu opravdu nerozumím. Ale e-mail je pro mne pochopitelně důležitý, mám ho propojený se školou, dceřinou školou, lékařem atd. Má někdo prosím nápad co s tím? Nebo podobnou zkušenost? Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jo, mám podobnou zkušenost. Hlídám si, abych neměl od nich nic "zabezpečeno", protože pak to vede k tomuto uzavřenému cyklu. Jen jméno a heslo, ty jejich pokusy: "opravdu chcete mít účet nezabezpečný?" - ano, a mám klid.

vg
Co tim.myslíš "zabezpečeno"
Kdestovyčet?

nnic
hodnocení

0x

"e-mail je pro mne pochopitelně důležitý, mám ho propojený se školou, dceřinou školou, lékařem atd."

Na důležité věci je lepší nepoužívat freemail. Já přešel ze seznamu na mail.com, kde je 2fa volitelná.

hodnocení

0x
Tak už z principu je blbost mít verifikační mail na stejné službě. Tohle je potřeba mít jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]