Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače na HP Scanjet 3800

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Měl jsem dlouhodobě uložený scanner HP Scanjet 3800, protože jsem měl multifunikční tiskárnu, která se mi ovšem pokazila. Tak jsem scanner vytáhl, ale mezi tím jsem vyměnil notebook za ASUS s OS WIN 10. Potřeboval bych ten scanner zprovoznit, ale na stránkách HP už žádné ovladače nejsou. Poradí někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prej fungují ty na Win 8

support.hp.com/...

hodnocení

Bohužel se na ty ovladače nemůžu nějak dostat. Navolil jsem systém WIN 8.1 - 64 bitovou verzi a dál už to nešlo- hlásilo to, že nevidí můj systém.

hodnocení

Tak už je vyřešeno. Ovladač pro WIN8 funguje, ale dělá jen obrázky JPG. Pro získání skenů v PDF se musela ještě nainstalovat aplikace ze Store. Syn zapracoval.*palec2*

a vy jste klasicky zapomnel podekovat *hi*

hodnocení

Ta rada, že fungují ovladače na WIN8 byla dobrá a za ni tedy dodatečně a s omluvou děkuji. Ty ovladače však nešly vůbec stáhnout a nainstalovat a bez syna bych to nikdy nedal dohromady. Tomu jsem samozřejmě poděkoval. A nickovi nous také moc děkuji, že mi připomněl, že mám děkovat.*smich*

jentakjdukolem
hodnocení

0x

driversol.com/...

driverscape.com/...

driverguide.com/...

softfamous.com/...

hamrick.com/...

Stačí do vyhledávače zadat: "HP Scanjet 380 ovladače Windows 10"a je k dispozici spousta stránek ke stažení ovladačů. Jen si vybrat. Někdy je to lepší než originál od HP.

Sice píšete, že to již funguje, ale některý z nabízených ovladačů možná bude lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]