Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC victus nebo skládaný?

Od: zboril odpovědí: 5 změna:

Ahoj, koupil jsem PC victus HP za 25 000
hpmarket.cz/...
ale nakonec si říkám jestli jsem neudělal špatně když se podívám dovnitř... je to malá krabička 15L... zřejmě grafika je tam referenční... nemám z toho dobrý pocit... ta grafika je na délku řekl bych i malá, měl jsem r9 280 a ta byla daleko delší... co myslíte?

Mám to vrátit?

Když o tom tak přemýšlím... jestli už mám do toho vrazit částku tak si 2000 Kč připlatím a nechám poskládat z czc... co by jste mi doporučili?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ty si teda darecek, takove Osly maji v eshopech urcite radi, az ti to dojde krabice, tak zapojis par mozkovych zavitu, hezky si to nech. Jinak posuzovat komponenty metrem, to je nevsedni a originalni metoda.

zboril
hodnocení

Oni hlavně ani nemají napsáno co tam vlastně je... A já nemám s čím porovnat.

hodnocení

0x

no já nevím.. .já bych asi šel do toho CZC

czc.cz/...

nicméně bych asi některé z komponent vyměnil zajiné... tady jsem se snažil jen srovnat parametry victusu..

doplněno 06.12.22 11:34:

jinak co se týká té velikosti - i malý kašpárek může zahrát velké divadlo... takže v PC na velikosti až tak nezáleží.

Nicméně - pokud ta grafika má být vytěžována - bude se zahřívat - tj. v té malé krabičce se asi dřív upeče než ve standardní bedně s prostorem k větrání - to je jen můj vlastní názor - nevnucuji ho ani nemám diplomku na tuto problematiku!

zboril
hodnocení

Ahoj, a co říkáš na tohle? czc.cz/...

Tak co se týká těch základních desek, tam bych šel vždy o trochu výš ... ona pětistovka může znamenat, že se bude dát použít při případném upgr. za pár let nebo lépe prodat...

Osobně mám ve stolním PC 2x16GB i když je to spíše kancelářský... - kvůli mnoha záložkám, prohlížečům a programům běžícím zároveň.

Jo a ještě po zkušenostech raději mám dva disky - jeden M.2 NVME na systém a programy - to mi stačí 256GB, druhý na data. Přece jenom se může stát, že se systém zhroutí z nějakého důvodu a reinstalace pak není takový problém - data se z druhého disku neztratí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]