Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může zjistit mojí IP adresu?

Od: nickylaudaa odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mam problém, stalkuje me byvaly pritel. Zalozila jsem si kvuli nemu i anonymni profil na FB. Vubec nikomu jsem nerikala, ze ho mam. Nejak to zkousi a vycmuchal me, ale delam, ze to nejsem. Blokuju ho. Ale zaklada si novy a novy profily. Dokonce i pise zpravy ze za chvili zjisti moji IP adresu a adresu domu, ze se to snadno dohleda. Prosim, muze to opravdu udelat? To jde přeci jen v závažných případech...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
IP adresu z vašeho účtu by zjistil jedině v případě, že by k němu znal heslo (přihlásil se do něho), potom se dá v nastavení zjistit adresa přihlášených zařízení.
I pokud by IP měl, v 99% případů z ní zjistí maximálně město, kde se zdržujete, ale ani to nemusí být vůbec pravda. Já jsem třeba podle IP adresy v Brně. Reálně ale několik desítek km daleko.
Vaše či jeho počínání nekomentuju, na to se tu určitě najdou jiní :)
Oprava: tak už ani při přihlášení možná IP zjistit nejde, alespoň na mobilu se mi neukazuje. Na počítači jsem to nezjišťoval.
doplněno 05.12.22 10:07:

Jinak bych řekl, že pokud máte nějaké společné známé, že je mnohonásobně větší pravděpodobnost prozrazení vaší adresy právě takovou osobou, než že by to dokázal zjistit z IP adresy ;)

hodnocení

0x

IP adresa je Vas nejmensi problem, tu mu klidne reknete. Je jen otazka casu nez Vas objevi. Vy potrebujete radu z jine rubriky nez pocitace.

hodnocení

0x

Mozno vam este pocas trvania vztahu instaloval do mobilu sledovaciu aplikaciu.

hodnocení

0x

Nějaké zjišťování IP adresy je jen následek. Je potřeba řešit příčinu, a tou je psychická nevyrovnanost expřítele. Ten člověk se potřebuje léčit, než něco špatně skončí. První co bych udělal, řekl bych to rodičům, ať zajdou za jeho rodičema a dají řeč. Ti by ho snad mohli umravnit.
Jedné věci ale nerozumim, píšete, že vyhrožuje, že zjistí adresu domu, to váš bývalý přítel nezná vaši adresu?

bort
hodnocení

0x
Ano. Pokud třeba otevřeš něco kde on vidí příchozí IP a zaroven ví 6eco otevřené si mohla otevřít právě ty (unikánost, čad)
ahoj*

Presne tak. Ale nebudeme to tu rozmazavat, jak zjistit nekoho ip :)

Ale k cemu by beznemu cloveku, stalkerovi byla ip adresa proboha :) Navic vetsina lidi jede pres nat a nema verejku...

Ja to vidim spise na psychologa, anebo holce radim, at mu odepise toto:

"Prestan me sledovat a kontaktovat, nebo podam trestni oznameni."

A pri dalsim pokusu o kontakt v pripade, ze ji to fakt obtezuje nebo se citi ohrozena to TO skutecne podat (splnit hrozbu), staci k tomu email, datovka, nebo navsteva fizlarny, co vyhovuje nejlepe. Fizly uz si tu ip adresu sami zjisti a spoji s pachatelem.

podle mě tam musí být výzva, nejlépe opakovaná, a nějaké průkazné spojení s pachatelem a meli by to resit, pozvou si ho minimálně k podání vysvětlení

ahoj*
hodnocení

0x

Tvůj bývalý přítel neví tvojí adresu domu? Tak to jsi se asi právě přestěhovala, jinak to je dost zvláštní.

A pokud tě nestal kuje kvůli tomu, že mu dlužíš peníze, tak postup co máš udělat byl napsán. Hledej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma moje ip

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]