Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych poradit ohledně jedné chyby, kterýmě nastal v programu NERO EXPRESS a NERO BURDING ROM ohledně vypalování...Chci si vypálit nějaký DVD disk, vše proběhne úkon po úkonu v pohodě, a až u závěrečné KONTROLY DAT se mě stává chyba. Popíšu to polopatě: DÁM NAHRANÝ DISK, KTERÝ CHCI VYPÁLIT DO NOTEBOOKU, ODKLIKNU IKONU NERO EXPRESS, NEBO NERO BURDING ROM, KLIKNU NA KOLONKU KOPÍROVAT...PAK TO V POHODĚ NAČTE DO 100% A NAPÍŠE POTVRZENÍ ( VYTVÁŘENÍ OBRAZU PRO VYPALOVÁNÍ PROBĚHLO ÚSPĚŠNĚ ). SÁM SE VYSUNE NÁSLEDNĚ NAHRANÝ DISK, KTERÝ VYNDÁM A VLOŽÍM PRÁZDNÝ DISK DO ZDÍŘKY PRO DISK. NA MONITORU MI SVÍTÍ TABULKA ( VLOŽTE PRÁZDNÝ DISK NA KTERÝ SE BUDE VYPALOVAT ). .. PAK SE ROZJEDE SAMOTNÉ KOPÍROVÁNÍ I S NÁPISEM ( ZAHÁJENO VYPALOVÁNÍ RYCHLOSTÍ " kterou si zvolím - mám" 5x 5 540 kB/s... dále to opět v pořádku načte zelenou čárou DO 100%... PAK TO NAPÍŠE ( VYPALOVÁNÍ RYCHOSTÍ 5x 5 540 kB/s PROBĚHLO ÚSPĚŠNĚ)... a pak následuje závěrečná KONTROLA DAT se kterou mám problém!...Dřív KONTROLA DAT PROBĚHLA ÚSPĚŠNĚ do konce do 100% a nyní mě to dělá chybu, ŽE MĚ TO VYPLIVNE POUZE U 56% a následně s výstražným trojúhelníkem to píše NASTALA CHYBA ČTENÍ SEKTORU OD 776 412 DO 773 187 A NAPÍŠE TO KONTROLA DAT SE NEZDAŘILA..Jak chybí úspěšná kontrola dat, tak s emě zkopírované DVD seká!... Takže poradíte někdo, jak opravit tu KONTROLU DAT? díky
CD/DVD nejsou moc spolehlivá média. A jejich vypalovačky jsou na tom podobně. Vadí tomu prach, kdysi se používaly i speciální CD disky, které měly v jednom místě štěteček, kterým odstraňovaly prach z čočky. Občas bylo potřeba doostřit laser, ale při ceně nové mechaniky je nejjednodušší tu vyměnit. Před tím si ale ověřit, jestli nejsou vadná média - třeba v jiné mechanice.
Dobrý den, myslím si, že rada je snadná - vypalujte nižší rychlostí a jen na očištěná značková média (a nepřetékat). Bude to trvat déle, ale záznam bude méně náchylný na chyby. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.