Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mam notas Hp s vistama, slape normalne ale tedko kdyz ho zapnu tak se prihlasim, ale uz se mi nezobrazi ani plocha a mam cernou obrazovku jenom, ale kdyz chci spustit spravce uloh tak slape a i vsechny ulohy vcetne internetu jdou pres toho spravce uloh, ale co mam delat s tou cernou obrazovkou nevite nekdo prosiiim..? Predem dekuji..
no instaloval sem naky programy ale slo to normalne... to myslim ze nema vliv, protoze ty programy dycky proveruju pred virama atd.. ale ted uz mi to de protoze sem nasel na netu radu at spustim explorer.exe ve spravci uloh a uz to slape... a problem je v tom prej ze si ty visty nebo ten OS mysli ze to mam nelegalni, pritom to je legal vsechno... takze se mi to prej bude dit asi porad todle.. nebo nevis kde mam najit ten program explorer.exe abych si ho dal mezi programy "po spusteni"..?
Je v kořenovém adresáři Windows. Máš Winwows i aktivovaný? Poduk je vše ok, obrať se na technickou podporu Microsoft, že se tvůj legální systém chová jako nelegální. Aktualizace a tak ti jedou?
no tedko mi jede vsechno vpohode potom co jsem dal ten explorer.exe... a aktualizace mi taky jdou se stahnou dycky jednou za cas a je to ok... no jenze co oni s tim udelaj kdyz jim to reknu.? me poslou tam a pak tam a tam... a je to na mesic tyo.. uvidim ted to este necham bezet pak to restartuju a uvidim jestli tam bude porad ta cerna obrazovka.. jo a nemohl bys mi presne popsat jak to udelat s tim explorerem abych ho mel v tom "po spusteni"..? ja bych to mel radsi od nekoho kdo tomu rozumi nez od sebe..))
Ty ale tohle je takové řešení z nouze. Může se někdy stát, že explorer nenajede, ale tak se to řešit nedá. Pokud je systém skutečně legální (máš instalační DVD a na krabičce číslo) tohle dělat nemůže.
jj system mam legalni, sem to kupoval v datartu nedavno tak je to legal no... a to bych si teda mel zavolat na tu technickou podporu a rict jim to.? jenze co oni mi reknou tyo, at si to preinstaluju nebo neco takovyho, ty mi tam s tim nepomuzou...
zdravicko...mam naprosto ten samej problem... z nenadani se mi pri startovani, po prihlaseni do oken, nezobrazi vubec nic, cerna obrazovka a Isass.exe, ulozeny ve windowsmediainstalled ( cemuz nechapu, ale uz se mi podarilo ho odtamtud vystipat, zmetka ) se hlasil ( po odstraneni uz se nehlasi :o)) o spusteni. kdyz kouknu do spravce uloh, tak nenabehl explorer.exe, nebo nabehne na vterinu a hnedle se zavre. Kdyz ho spustim ja sam ve spravci uloh, tak vsechno slape naprosto normalnim zpusobem... nevite nekdo co s tim? mam taky Visty. velke diky za pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.