Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém.
Vždy, když chci zapnout Windows (xp) zobrazí se chybová hláška na modrém pozadí:
STOP: c0000218 {chyba souboru registru}
Registr nemůže zavést podregistr (soubor):
SystemRootSystem32ConfigSYSTEM
nebo jeho protokol nebo alternativní kopii.
Soubor je poškozen, nebyl nalezen nebo do něj nelze zapisovat.
Tahajování výpisu fyzické paměti RAM:
(když výpis doběhne do 100, PC se restartuje)
Prosím, pomozte mi...
Děkuji Petr N.
To je blbý. Zkus se nejdříve restartovat do nouzového režimu a pak znovu spustit. Máš nějaké body obnovení?
Na "zdravým" PC volba Stav nouze přepne do nouzového režimu - na tom poškozeným nefunguje. Nasměruje na "modrou obrazovku - viz. můj první příspěvek.
Ja to tiež vidím na kompletnú preinštaláci systému. Nabootovať z niektorého média (boot disketa, boot CD), zazálohovať čo sa dá - pošta, video, foto, inštalačky programov ... - na iný HDD alebo partíciu a následne by som doporučil formát C a komplet nová inštalácia.
Ak sa jedná o notebook, bolo by vhodné najprv skontrolovať či sú k dispozícii komplet ovládače k ntb, ak nie, v inom PC stiahnuť zo stránky výrobcu. Ale aj na bežnom PC by som preveril dostupnosť inštalačiek ku všetkému hardvéru. Celý postup (zálohovanie aj inštaláciu) by som zveril do rúk niekomu skúsenejšiemu, hlavne pri notebooku.
Připoj disk ke druhému PC. podívej se na něj do adresáře c:windowssystem32config jsou tam soubory default, system, sam security, software ..přejmenuj je třeba na default_old, sam_old atd.. Podívej se do složky c:system volume informationestore tam jsou body obnovení např: složky :rp99 složka snapshot kde jsou podle datumu vytvořené zálohy registru ve tvaru soubory : _REGISTRY_MACHINE_SAM, system,default,security,software zkopíruj je do c:windowssystem32config a přejmenuj je na sam, system, defaul atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.