Jděte si ten soundbar poslechnout... Mám k TV soundbar Yamaha YAS-207 (před 3 roky v dané ceně jeden z nejlepších) a ujišťuji Vás, že pokud jste na vojně nebyl u dělostřelců, žádný zvukový zázrak to není. Když to srovnám s HiFi komponenty stejné značky (pravda, ve zcela jiné CN) a klasickými reproduktory, tak je rozdíl tak velký, že se mi ten soundbar ani nechce zapínat. Jako ano, katastrofální zvuk dnešních placatých TV to zlepší, to jo.
Poradime, kdyz upresnis, co od neho chces. Jestli co nejlepsi zvuk, tak AQ soundtable 2. Ovsem ovladat ho musis samostatne..
jajoj
Ten se mi libí, máte s ním zkušenosti?
re4zon
Slysel jsem to a skutecne z toho jde zvuk, ne pazvuky jako skoro ze vsech ostatnich soundbaru. Aby ne, kdyz to je z normalnich materialu, coz je videt ja vaze a velikosti. Snese to srovnani se slusnymi aktivnimi bednami trochu nizsi ceny. Nevyhoda je absence hdmi, tedy samostatny ovladac a chybejici radobyprostorove efekty. Pro nekoho, kdo nema misto a chce si obcas pustit i hudbu idealni. Pokud je misto, tak bedny za stejnou cenu budou hrat lip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.