Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft - nejede lan

Od: vickey* odpovědí: 4 změna:

MINECRAFT. Hraju minecraft se sourozencama přes lan, vždy to fungovalo normálně. Dala jsem open tu lan a jelo to normalne se pripojili ostatni. a ted nevim co se stalo to nejede. proste ip se v multiplayru objevi ale uz se na ni nikdo nepripoji i IP se zmenila a to na 0.0.0.012646 vzdy to bylo 10.0.. něco... nevim v cem je chyba poradte prosim

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jste všichni přojeni na stejný modem? Jinak bych skusil použít hamachi. :) Pokud Nevíte jak tak si to jednoduše vygooglete.

vickey*
hodnocení

Já bych potřebovala vědět, proč to z ničeho nic přestalo jet. Vždy jsem spustila svůj Singleplayer a pak OPEN TO LAN. Pokaždé se v chatu objevila IP adresa 10.0.0.01: (5 cisel), ale najednou se mi tam objevi 0.0.0.0: (4 cisla) a když se někdo zkouší připojit tak mu to nejede, objeví se něco ve smyslu SPOJENI SELHALO. Nikdy předtím to neudeělalo a nevím co se zmněnilo. Nemá s tím někdo zkušenosti? POpřípadě co stím?

4 čísla jsou právě správně.

vickey*
hodnocení

to teda nejsou kdyz s 5 to jelo a se 4 to nejede

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]