Dobrý den muže se mi někdo podívat do svého internetového bankovnictví u komerční banky na historii transakci jestli podle datumu starší transakce déle než 3 měsíce nebo půl roku či rok se automaticky smažou starší transakce se už neukazují? Ps: nemyslím výpisy účtu
Odpovídám na očekávanou odpověď: Ve výpisu transakcí mám delší období než 3 poslední měsíce.. Listoval jsem až do prosince loňského roku a pak jsem to vzdal...
Tak historii transakcí nesmažeš, avšak nikdo cizí se ti tem nemůže dostat, pokud mu teda nedáš přístup. Akorát vedení kb si myslim že tam bude mít přístup.
Zítra bych se mohl mrknout, ale jsem přesvědčen, že se smažou pouze měsíční výpisy z účtu... Transakce si najdete, vyselektujete, podle mne, jakékoliv termíny od zřízení účtu. U mBank to tak je určitě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.