Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace o2 TV

Od: aloisb® odpovědí: 11 změna:

Mám TV s Androidem, kde ale v Google Play není aplikace o2 TV. Je tam ovšem možnost nainstalovat aplikaci z flešky. Prosím proto o radu, kde by se dal instalační soubor o2TV stáhnout. Díky předem.

doplněno 30.11.22 23:44:

Tak s TV Thompson jsem uspěl, protože má Androida. Nyní potřebuji o2TV nainstalovat ještě v obýváku, kde je TV LG s TV BOXEM KD1. Ten k mému překvapení nemá vstup USB pro data a ten microUSB konektor slouží pro napájení a čidlo dálkového ovládání. Jsou tam nějaké aplikace pro soubory APK, ale neumím je ovládat tak, aby nějaký ten instalční soubor pro o2TV našly. Poradí někdo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

co je to za televizi není možne aby tam nebyla

hodnocení

Je to THOMSON.

to se mi fakt nezdá

hodnocení

Je tam o2 knihovna, 02 TV fakt ne. Asi budu muset využít KODI, které tam je nainstalováno a které má v depozitáři o2 TV aplikaci. I když by přece někde ta instalačka o2 TV musela být.

O2 tv opravdu vyřadila asi před pul rokem aplikaci z nabídky ke stáhnutí kompletně všude.Co je duvodem jsou jen spekulace.

Takže bud přes KODI ale to je takové "kostrbaté".Nebo zkusit naistalovat sám někde po stáhnutí ale to jsem párkrát zkoušel a nikdy to nechodilo jak má.

na mobilu s androidem normalně apikace O2 TV je

re4zon
Tak evidentne o tom nevis lautr nic, kdyz podle mobilu posuzujes tv. Google vi moc dobre co mas za zarizeni a kdyz se vydavatel apky rozhodne, ze na televizi A bude a na B ne, tak ji proste oficialne nestahnes. A duvod je ten, ze o2 udela pro zisk naprosto cokoliv a po zariznuti castovani (s trapnymi vymluvami o zajisteni funkcnosti, coz je absurdni nesmysl) z mobilu se rozhodli podporovat jen zarizeni tech vyrobcu, kteri pusti chlup. Jinak funguje prakticky na vsem s androidem, jen ti chteji zabranit nebo aspon zneprijemnit instalaci. Ona totiz kazda televize bez podpory aplikace = potencialni najemce te jejich predrazene krabice. Reseni je najit starsi verzi zahranicni aplikace. Odkaz sem zamerne nedam, najit jde ale lehce.
hodnocení

Tak takovéto rádce mám nejradši.*blee*

re4zon
Nebudu sem davat odkaz na weby, kde kliknuti na nespravne misto znamena pro nedokonale zabezpeceny stroj znacne bezpecnostni riziko. Staci takhle? Na vlastni triko si najdi funkcni odkaz sam, klicova slova "O2 APK SK 1.6.1.2"

re4zon

neříkám ,že vím všechno vím o tom ,že o2 bude předhazet na novou generací o2 tv

,ale .že přerušil svojí aplikaci pro android tv fakt ne

za mystifikaci se omlouvám

hodnocení

To : re4zon - Tak už jsem to nainstaloval a chodí lepší jak SKYLINK. Kde se to stáhne, mi poradili na PARABOLE, kde se nebojí, že kliknu někde vedle. Ještě pro ostatní,, kteří by měli stejný problém, tak k instalaci z flešky jsem musel nainstalovat ještě jednu aplikaci z Google Play, a sice Installer APK, pomocí kterého se ta aplikace o2 TV našla na té flešce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]