Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, mám notebook Lenovo IdeaPad flex 3 11ada05. Včera běžel normálně. Z ničeho nic se vypnul. Je napájen ze sítě. Od té doby zapnout nejde. U konektoru svítí červeně. A po zapnutí jen problikne a hned se vypne. Že by nabíječka? Poškozená není. Nebo to je něco zásadního? Notebook je starý rok a půl. Prosím o radu.. děkuji
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Ptal jsem se na něco trochu jíného (snažil jsem se zjisit, jestli to červeně svítit má), ale už jsem si to přečetl v manuálu.
žluté světlo - NB je vybitý a nabíjí se
bílé světlo - NB je skoro nabitý a nabíjí se
červené světlo - něco je zle
Zřejmě se to opravdu nenabíjí, je třeba zjistit, zda je vina na straně adaptéru či notebooku. Chtělo by to voltmetrem změřit výstup toho adaptéru.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]