Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout fotky a videa z mobilu na netebook

Od: pas® odpovědí: 29 změna:

Dobrý den, může prosím někdo poradit začátečnikovi jak nahrát fotky a videa z mobilu na počítač? Děkuji

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Třeba přes Bloutooh... nebo propojíte kabelem, dáte Stahovat soubory (tak nějak to budete mít i vy) a objeví se další disk; a pracujete s ním jak jakýmkoli jiným diskem. Konkrétní mobil?
pas®
hodnocení

Mobil Samsung A20, Propojeno kabelem ale žádný další disk se nezobrazí respektive nic se nezobrazí.

Odhrňte odspodu (po připojení k PC) a objeví se tři možnosti; nabíjení (to naskočí vždy po připojení), druhá moznost přenos všech fotek a třetí přenos souborů... nevím to ale přesně, to znění, ale tak nějak to je...
Možná vám pomůže toto smartandroid.fr/...
Případně etuo.cz/...
pas®
hodnocení

Na mobilu mi ta možnost naskočí ale na notebooku se nic nezobrazí a žádné fotky ani videa se nestáhnou

Dejte Tento počítač a hledejte váš mobil...pak DCIM atd.
Ve druhém odkazu to je podrobněji
Samo se to většinou nestáhne, musíte ručně, složky, atd.
pas®
hodnocení

Dám tento počítač ale mobil mi to prostě nenajde

Takže na mobilu máte ty tři možnosti, klikněte na Přenos souborů a následně se mobil musí na PC objevit
pas®
hodnocení

Na notebooku se to prostě neobjeví

Klikl jste na mobilu na Přenos souborů? Druhá možnost...

Popřípadě zkuste jiný kabel...

pas®
hodnocení

Kliknul, několikrát a...nic

raton*
hodnocení

0x

Nejjednodušší: připojit usb kabelem a povolit v mobilu přístup k uložišti (občas to mobil bere jako nabíjení)

pokud ne, tak přes wifi, nebo cloud uložiště.

Přes wifi doporučuji aplikaci airdroid

pas®
hodnocení

Díky za názor ale něco je špatně mě se to na mobilu zobrazí ale na notebooku ne.

pas®
hodnocení

Ještě zkusím takto, je potřeba na PC nebo notebooku nějaký program který to zabezpečuje?

Není třeba...ale i na to jsou programy; osobně je nepoužívám...

Možná

toto

pas®
hodnocení

Asi to špatně vysvětluji mě to počítač nezobrazí , že je mobil připojen a tak ty fotky zkrátka nestáhnu

hodnocení

0x
Abych nabídnul jinou možnost, než kabel a bluetooth
Nabízím tohle- kliknutím na odkaz si můžete zřídit internetové úložiště
cloud.degoo.com/...
Pak si do mobilu stáhnete jejich aplikaci a ona automaticky zálohuje vaše fotky. Přístup je chráněný heslem a nebo můžete přihlašovat přes Google přístup. K takovému cloudu se potom dostanetez kteréhokoli počítače nebo tabletu a můžete si fotky stahovat do počítače nebo si je přímo na netu prohlížet bez stahování.
Pro šťouraly - ano ten link obsahuje referal za který dostanu v případě že ho použijete nějaký bezplatný prostor v claudu navic.
Už v základu je tam ale místa dost.

hodnocení

0x

Co třeba

takto

Případně. pokud máte Win10

pas®
hodnocení

Mám 8.1 bing

hodnocení

0x

Mobil musí být probuzený a odemčený.

pas®
hodnocení

Díky a to nás tady nikoho nenapadlo

Nevím, jestli to má být ironie a má rada byla k něčemu, ale u mého Samsungu sice přípojím kabel k počítači, i se na mobilu detekuje nabíjení nebo přenos, ale když ho neodemknu, tak se v PC nezobrazí. Je to logické a analogické s tím, když někdo mobil třeba ukradne a chce se do něj podívat. Musí jej odemknout.

A mně zase nenapadlo, že budete připojovat zamčený mobil... takže pro příště musím myslet i na to...

Jak jsem psal, zamčený mobil není problém připojit k PC. Ale pro zobrazení jeho obsahu je potřeba jej odemknout.

pas®
hodnocení

Opravdu nevím proč tady pořád dokola píšete o odemčeném mobilu, to z výše uvedeného textu v diskuzi jasně vyplývá.Takže ještě jednou a snad naposledy. Mobil Samsung A20 ,odemčený a připojený k PC na mobilu se to zobrazí a kliknu na přenos fotek v PC to pípne ale nic se nezobrazí. kliknu na tento počítač a je tam Data dále OS a Jednotka DVD nic víc. Tak se ptám kde je chyba?

Chyba bude asi v tom, žes ještě ten mobilní krám nevyjebal oknem ven.

karel556*
hodnocení

0x

Tak už to vidím pouze na kabel který je jen na nabíjení, použít datový kabel, opticky jsou si velmi podobné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]