Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace Windows

Od: ferax® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám PC s legálním OS Win 10. Po opravě (výměna základní desky), na mě chce počítač aktivaci Windows. Já ale neznám aktivační klíč. Počítač jsem kdysi dostal už aktivovaný. Na skříni na štítku jsou údaje neplatné. Nevíte někdo co s tím?

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Řešit telefonicky, u mr...kve...
Telefonická aktivace Windows 10:
Vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Aktivace. V části Aktivovat Windows hned vyberte Aktivovat telefonem. V rozevíracím seznamu vyberte místo, kde se nacházíte (nebo místo nejblíž k vám), a pak vyberte Další.
doplněno 22.11.22 13:03: Odsud support.microsoft.com/...

pepeek
hodnocení

4x

Kupte za stovku novou licenci na nejmenovaném aukčním portálu. Asi nejjednodušší způsob.

hodnocení

4x

copak ono uz neplati, ze je licence vazana na zakladni desku? a tim padem jste vymenou desky tu licenci ztratil?

olinl
hodnocení

2x

Někde na HDD nebo SSD by se lic. klíč mohl dohledat. Zřejmě si měl OEM licenci- verzi svázanou s hardwarem. Z webu v odkazu koupené windowsy používám už třetím rokem WinKey.cz - Váš p/... Možná by stálo za úvahu vzít Win11

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]