Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím vás, mám ntb DELL Inspirion N5110 (W7)a v něm baterii KO, ale nezobrazuje se ikonka , že "ntb je napájen ze sítě". A samozřejmě, že se ani nenabíjí.
Může to být způsobené tou KO baterii?
NTB je starý cca 10 let
Pomůže koupě nové baterie? např kabelmanie.cz/...
děkuji
NTB je starý cca 10 let....a stejně i baterie. Baterie je po smrti a jestli je vadný i adaptér, zjistíte při provozu na novou baterii. Nákup baterie vás nemine, nákup adaptéru podle funkce nabíjení...s novou baterií. Nejdřív funkční baterie, pak můžeme řešit problém dál. Zrovna minulý týden jsem řešil Dell, osmiletý, choval se stejně. Nová baterie vše vyřešila...
mít jistotu že je to baterii, tak beru hned.
! a asi průšvih !
ted jsem zkusil zapojit nabijecku a po hledání určité polohy se asi "chytla", rozsvítila se diodka ve spodní části (hrana) ntb
nechal jsem pár minutek ntb v klidu a poté zapnul a diodka se změnila z bílé na červenou a tphle na mne vyskočilo
neříkejte, že je s ntb KONEC, máme tam spousta fotek a nejakých souborů které by jsme chtěli zachránit
neříkejte, že je s ntb KONEC, máme tam spousta fotek a nejakých souborů které by jsme chtěli zachránit
@kubinec Jsi tady registrovaný 14 let (!), pořád se tu o tom píše, jak zabránit ztrátě dat (záloha) a teď máš strach. To je neuvěřitelné.
když najedu myší na ikonku nabíjení, tak svítí pouze pár % a někdy čas v minutách,
ale nezobrazuje se ikonka, že je připojen adapter (zdroj) k sítí 230V / ale někdy mi bliká dioda , když připojím adapter, někdy nesvítí, takže vlastně nemůže ani dobijet úřípadně
v příloze je foto, co mi to udělalo když jsem zapnul ntb, který se v zápětí vypnul
Skoro to vypadá, že se ntb nenabíjí, tj problém je v tom, že do ntb nejde z nabíječky proud. Proto to vypínání a chybové hlášky.
může to být vadná zásuvka v přístroji? Nabíječká dává 19,6V
ntb byl roky u zdi a kabel byl tak nějak jakoby zalomený, že by se uvnitř nějaký drátek ulomil? nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.