Nejste přihlášen/a.
kdyz spustim SPEED fan tak mi ukazuje kolisave napeti na 12V vetvi asi od 12,5-11,7V . mam EC 350x, jeden HDD, dve CD -ROM.,graf.gigabyt gf7600gs proc. athlon 3000+,. zacali mi padat hry bude to zdrojem?
Súhlas s vyššie písaným, len by som ešte dodal, že nie je kolíanie ako kolísanie (napätia). Kolísať by malo (mohlo) vtedy, ak pripojíš/odpojíš nejaký hardvér, spustíš/uzavrieš nejaký oprogram, alebo ak "zapracuje" procesor - proste pri zmene záťaže. Napätie by nemalo kolísať napríklad ak len tak si na Internete a niečo si čítaš ... - ak kolíše aj v takomto prípade, tak by som dal preveriť zdroj - a keďže sa jedná o Eurocase, tak by som rovno kupoval nový (inú značku).
kdyz spustim hru tak se mi ukaze hlaska , The Open GL driver doesn"t support wgl CHoose pixel format ARB , O CO V TOMTO PRIPADE KRACI?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.