Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP Deskjet F4100

Od: mile odpovědí: 3 změna:

Tiskárna fungovala na starém notebooku se systémem Vista perfektně. Na nový notebook s windows 10 to neumím nainstalovat, protože na instalační disketě, kterou jsem dostal s tiskánou W10 ještě nebyly. Poradí mi někdo. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já měl dvě HP - šílená zkušenost...

Sousedka teď prosila o pomoc s tiskárnou HP - normálně při tisku najednou K.O. - tři hodiny jsme se snažili přes HP podporu a asistenty... nakonec služba nedostupná...

Jestli to je jen trochu možné, kupte si jinou tiskárnu. Za mne - EPSON tankovou - zkušenosti mám s Canon (kurvítko- houba), Brother, HP... EPSON zatím jasně nejlepší a bezproblémová.

olinl
hodnocení

0x

Windowsy 10 by měly nainstalovat nejlepší ovladače/drivery pro funkci tiskárny sami, stačí připojit tiskárnu k noťasu(noťas připojit k internetu) a pokud se nic nebude dít(nezačnou se sami vyhledávat ovladače) tak je nech vyhledat "ručně/manuálně", tj. najet šipkou na Start(dole vlevo ikonka okna+potvrdit kliknutím), poté na Nastavení(ozubené kolečko), poté rámeček Aktualizace a zabezpečení, potom Vyhledat aktualizace(v šedém poli rámečku). Pokud to nic nenajde, můžeš opět dohledat ovladače "ručně"na stránkách podpory HP Oficiální stahová/... (vše je z mého pohledu na této stránce intuitivně přehledné). Koukám že rádce jmlc přidal přímo odkaz na ovladače/drivery..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]