Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizela wifi

Od: lucie1* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, prosím poradi mě někdo proč se mě ztratila ikona WiFi na PC Asus vivobook. Popřípadě jak ji vrátit zpět
Zmizela wifi
Zmizela wifi #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Proč se ztratila těžko říci, ale jako první bych restartoval noťas i router.

hodnocení

1x
Nemáš jen vypnutou síťovku nějakým tlačítkem na noťasu? Nebo aktivní režim letadlo? Předpokládám, že restart již proběhl a mobil tu wifi normálně vidí...
lucie1*
hodnocení

Režim letadlo je vypnuté a na klávese nevím jak se vypíná nebo zapíná pokud to můj noťas podporuje
Zmizela wifi #3
Zmizela wifi #4
Zmizela wifi #5
lucie1*
20.11.22 12:57
hodnocení

lucie1*
hodnocení

Druhá strana
Zmizela wifi #6

destik*
hodnocení

1x

Mi se to taky stává, nevím proč. Ale vždycky stačí resetovat síť (je to hned na prvním obrázku dole - resetování sítě). Počítač je pak nutné restartovat (nebo se restartuje sám). Dříve jsem musel znovu zadávat heslo na wifi, teď, asi po aktualizaci, už nemusím (ale mám Windows 11, na desítce to možná ještě bude potřeba).

hodnocení

1x

Co se stalo po zmacknuti tlacitka odstarnit potize ?

jeste by to chtelo obrazek

prave tlacitko na start - spravce zarizeni a rozbalit sitove adaptery

111®
hodnocení

1x
Zmizela jen tvoje nebo nevidíš ani okolní sítě. Podíval bych se do manuálu jak se zapíná a vypíná WiFi. A také na obrázek kde jsou popsána tlačítka,jestli nemáš někde na boku nebo vzadu vypinas WiFi.

lucie1*
hodnocení

Už sem zkoušela a nepomohlo ani jedno

lucie1*
hodnocení

Bohužel vše jsem zkoušela nepomohlo nic.tak sem zavolala chlapovi co dělá net a ten mě řekl že se to občas stane ať si koupím WiFi USB a je vyřešeno investice 150 Kč a je po problémů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]