Nemáš jen vypnutou síťovku nějakým tlačítkem na noťasu? Nebo aktivní režim letadlo? Předpokládám, že restart již proběhl a mobil tu wifi normálně vidí...
lucie1*
Režim letadlo je vypnuté a na klávese nevím jak se vypíná nebo zapíná pokud to můj noťas podporuje
Mi se to taky stává, nevím proč. Ale vždycky stačí resetovat síť (je to hned na prvním obrázku dole - resetování sítě). Počítač je pak nutné restartovat (nebo se restartuje sám). Dříve jsem musel znovu zadávat heslo na wifi, teď, asi po aktualizaci, už nemusím (ale mám Windows 11, na desítce to možná ještě bude potřeba).
Zmizela jen tvoje nebo nevidíš ani okolní sítě. Podíval bych se do manuálu jak se zapíná a vypíná WiFi. A také na obrázek kde jsou popsána tlačítka,jestli nemáš někde na boku nebo vzadu vypinas WiFi.
Bohužel vše jsem zkoušela nepomohlo nic.tak sem zavolala chlapovi co dělá net a ten mě řekl že se to občas stane ať si koupím WiFi USB a je vyřešeno investice 150 Kč a je po problémů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.