Nejste přihlášen/a.
Čau prosím vás nevěděl by někdo co s tímhle pořád to vyskakuje i po uzavření nepomohl ani restart PC
Spusť aktualizace, vyčisti Op. systém a restartuj počítač. Dej vědět jestli se něco změnilo.
Máš zapnutý/aktivní alespoň vestavěný antivir Wind. Defender a čím čistíš registry? Instaloval si teď nedávno nějaký software, který tu hlášku "spustil"?
Mám zaplý defender
Zkoušel jsem software a právě po odinstalaci toho softwaru mi to tam začlo vyskakovat
Přijde mi to, že si ten zmíněný zkoušený software/program jen "odstranil" (kliknul na něj např. pravým myšítkem a dal odstranit), správně se má nepotřebný program který si nainstaloval a nechceš ho "odinstalovat". Klasicky se to dá ve Windowsech provést v Start> Nastavení>Aplikace>najdeš aplikaci(program) který chceš odinstalovat, na ten klikneš a dá ti to vybrat buď Odinstalovat nebo Upravit-v tomto případě odinstalace-zmizí téměř veškeré "stopy" po programu. Teď bych ti doporučil ten program nainstalovat znovu a vzápětí ho ODINSTALOVAT. Na čištění registrů ve kterých něco z toho zkoušeného programu určitě zůstalo používám CCleaner-nevím jestli ho používáš (spolupracují s Microsoftem, je potřeba pokud ho neznáš správně nastavit, jinak spíš Op. Systému a nastavení programů/aplikací uškodíš).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.