Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Kodi, Stream cinema, pořád zadávám přihlašovací údaje

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

dobrý den

mám v TV Kodi a v něm doplněk StreamCinema (verze 1.12.12) nainstalovaný dle oficiálních stránek streamcinema. Mám učet na webshare. Od začátku roku vše v pohodě, najednou poslední měsíc mi to dělá problémy, že pokaždé když otevřu v TV KODI-SC, tak to chce po mě přihlašovací údaje. Nevím proč a nevím co s tím. Dělá vám to taky? jak z toho ven?
děkuji za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odinštaluj SCC, reštartuj kodi a nainštaluj SCC späť
Odsud xbmc-kodi.cz/...
doplněno 16.11.22 18:48: A ještě pár informací streamcinema.cz/... možná tam byla aktualizace, proto problém...

hodnocení

0x
To se bohužel děje po každé aktualizaci. Stačí odinstalovat plugin SC. Znovu nainstalovat a vložit údaje. Do příští aktualizace si je bude pamatovat.

hodnocení

děkuji, pomohlo jen reinstal SCC

miloslav*
hodnocení

0x
Taky jsem mel ten samy problem.smazal jsem aplikaci kodi instalovanou z google play,a opetovne nainstaloval nekde ze stranek kodi apku kodi 19.4 release a od te doby beha paradne,myslim,ze gugl nam to prasi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]