Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč google nezobrazuje moje recenze?

Od: tman odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
našel jsem na netu už několik příspěvků na tohle téma, ale ani jeden není vyřešený. Zkusil jsem vytvořit recenzi a přidat fotografie. Vše proběhlo dobře. Bohužel recenzi vidím pouze já, když jsem přihlášený, a nikdo jiný. Dnes mi přišel e-mail od googlu, že moje fotky vidělo už 100 lidí. To mi přijde ale jako nesmysl, protože recenze s fotkami není stále vidět. Dal jsem si pozor, aby recenze neobsahovala nic z toho, co google zakazuje, aby mohla být naprosto v klidu zobrazena.
PS: Dočetl jsem se, že zveřejnění recenze nějakou dobu trvá, ale už je stará 5 dní a stále ji vidím jen já, když jsem přihlášený. Jak pak mohu doporučit nějaké pěkné místo, když google takhle mlží? Existuje nějaký kontakt na podporu? Třeba e-mail? Našel jsem jen návody, když jsou nějaké potíže - pročteno, z mé strany vše OK. Musím se zeptat "živé" podpory, kde je tedy chyba, proč moje recenze není zveřejněna?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Recenzi na co a kde? Napište místo, ať se můžu podívat taky :)
Podle toho co píšete tak to vypadá na Google Mapy.
Opravdu se stává, že to trvá třeba i týden než se některé fotky/recenze zobrazí. Díváte se přes aplikaci na mobilu? Tam nějakou dobu trvá, než se načtou novější recenze a fotky.

emka
hodnocení

0x
Mám stejný problém. Zkoušela jsem napsat už několik recenzí na různé podniky, které jsme navštívila. Pár z nich třeba již víc, jak 2 měsíce. Recenze byly psané v souladu se všemi pravidly. Ani jedna z nich ale není veřejně vidět. Vidím je pouze já, když se přihlásím. Nechápu a také nevím, k čemu to potom je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]