Nejste přihlášen/a.
mám notebook s win. 8.1 po novém roce končí , co mám dělat abych ho měl dál funkční. díky
Dobrý den, NTB funkční zůstane i nadále - nepropadejte beznaději (jenom už nebudou obtěžovat aktualizace). Zdravím!
Mám Win 7 a fungují dodnes. Dokonce na nich běží i internetové bankovnictví, přesto, že banka před 3 roky vyhrožovala ukončením spolupráce.
Mimochodem - před 1/2 rokem jsem reinstaloval Win 7 a automaticky se stáhly všechny dostupné aktualizace.
Ze dne na den Vám nikdo na dálku počítač se starým Windows neodstřihne. Navíc product key od starších verzí počínaje Windows 7 jde použít i na novější Windows. Když jsem takto provedl upgrade před 2 měsíci z Windows 7 Ultimate na Windows 11 Pro, tak mi instalačka vzala v pohodě CD klíč od zmíněné edice Windows 7 a mám úpsěšně aktivováno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.