Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook nejde spustit systém

Od: mdf odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, na notebooku jsem se snažil vrátit systém do bodu obnovení, ale při procesu jsem ho omylem vypl. Po zapnutí se objeví jen logo chvilku běží kolečko a nic ani nouzový nejde, k instalaci nemám nic

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Klasický RESTART podržením POWER tlačítka cca 3 až 10 vteřin(podle typu noťasu) nepomohl? Zkus ten restart i třikrát, většinou desítky nabídnou automatickou opravu systému, samozřejmě být připojen k internetu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak snad ještě zkusit vyndat baterii, chvilku počkat, vložit ji správně zpět do NTB a zapnout. Zdravím!

doplněno 15.11.22 13:26: mdf - a baterka?

hodnocení

0x
Do nabídky před startem Windows se dostanete ne když jste zkoušel stav nouze?tam je i automatická oprava spouštění v pokročilých možnostech..aspoň u win 10.nenapsal jste co máte za Windows
mdf
hodnocení

Právě že se mi nedaří dostat ani do nouzového stavu prostě nenaběhne a mám upgradované sedmičky na 10

hodnocení

0x
Pokud máte instalační CD, nebo USB, tak tam při nabootování z média bývá nabídka "opravit systém". Někdy to funguje. Ovšem jestli máte médium jen k těm Win7, tak si médium odpovídajících Win10 musíte sehnat jinde.
Notbooky také mívají na disku oddíl se zálohou, ale tam taky asi budou ještě ty Win7.

hodnocení

0x
možnost jak se dostat do nouzového režimu ve Windows 10 je použití kombinace kláves [Shift]+[F8] před startem operačního systému..tam je rozšířena nabídka kam se musíte dostat...je tam i automatická oprava systému.pokud se tam nedostanete tak asi jedině oprava z flashdisku na kterým máte win 10...ani tahle kombinace Shift+F8 vám ale nemusí fungovat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]