Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracené soubory ve složce

Od: dominik15 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chci se zeptat.
Nedávno jsem si zahesloval složku, teď jsem ji odhesloval, ale ve složce, už nejsou žádné soubory.
Využil jsem k tomu program VOVSOFT hide files.
Děkuji předem za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, dle názvu toho programu odhaduji, že tam je vše, ale jako skryté soubory - zapněte si (např. v Total Commanderu) zobrazování i skrytých souborů (a budou viditelné). Zdravím!

doplněno 12.11.22 23:29:

dominik15 - kdybych byl jedovatý, tak napíši, že ten program umí opravdu skvěle soubory ochránit a nikdo už je neuvidí. Tak nevím, zda nebyla chyba v nastavení programu před jeho použitím nebo se to prostě jen nepovedlo. No, snad máte zálohu (a jestli nikoliv, tak se ji nyní naučíte používat).

dominik15
hodnocení

Zkoušel jsem, ale bohižrl také nevidim soubory.
Ty soubory jsou teda po použití toho prográmku neviditelné takže to chce použít ten program abys je zviditelnil.
Z nouze bys mohl zkusit nabootovat z DVD nebo z flešky Linux bez nutnosti instalace s tím, že Linux bude do disku Windows vidět a ty přes něj dokážeš ty soubory vytáhnout a zálohovat jinam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]