Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hacknutý email

Od: horthy odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, před pár dny mi ve schránce přistál tento email. Je tu někdo kdo by mi mohl poradit co dělat v této situaci? Daný “hacker” po mě požaduje velké množství peněz a s tím, jak vypadá tento email, je jasné že se mu nedá úplně věřit. Kameru na pc ani nemám. Děkuji.
Hacknutý email

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

nemusite nic měnit je to pokus spam socialní inženyrstvi aby z vás vytahli peníze

krtek6
hodnocení

5x

Změnit heslo, vytvořit dvoufázové ověření a zkontrolovat zda nemáš ve schránce nějaké přihlašovací údaje ještě někde jinde. Primárně tam kde se dá něco platit nebo kupovat. Pokud ano změnit hesla a aktivovat dvoufáze i tam...

hodnocení

5x
Změnit heslo k e-mailu, smazat e-mail a více si toho nevšímat.

fajnsmejkr
hodnocení

1x

To neznamená, že máte hacknutý email, jen že vám nějaký spamer poslal podvodný email. K tomu stačí abyste někde zveřejnil emailovou adresu nebo jste se registroval na stránce, která váš email někomu předala.

ml1
hodnocení

1x

Takových mi chodí (do hesla se zatím žádný netrefil). Jenom bych na serverech, kde máte to profláknuté heslo radši heslo změnil. Ale to je asi všechno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]