Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WiFi signál

Od: danda® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám tento router access-pointy.heureka.cz/... v technické místnosti. Potřebuji ale dostat signál do zahradního domku, který je cca 50 metrů. Někdy mám signál, někdy ne. Potřebuji nějakou krabičku, která přijme signál z routeru a prodloužího, nemám už volný port v routeru. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chybajuci port v routeri (zvycajme na 4 ks) vyriesi 8 portovy switch za 20 euro. Potom mozete tahat kabel v cene 50 centov / meter v chranicke.

Ak nechcete kabel ,ale v domceku je 230V, potom 2 x adapter pre prenos ethernetu po sieti 230V alebo wifi pristupovy bod na vonkajsiu stenu technickej miestnosti.

hodnocení

0x

Neřešil by Váš problém nějaký z extenderů? Tedy pokud tam je možnost napájení

datart.cz/...

hodnocení

0x

Já asi na 200 metrů používam starší Ubiquity nanostation. Sehnal jsem to za pár korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]