Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spravit automatické odstraňování komentářů na YouTube?

Od: virax* odpovědí: 2 změna:
Zdravím, od včera mě trápí problém s YouTube a nemůžu přijít na to, čím by to mohlo být způsobeno. Vždy, když k nějakému videu chci napsat komentář, nebo na nějaký komentář napsat odpověď, tak ji normálně pošlu a vidím,že se normálně zobrazila. Když si ovšem po zhruba 20 vteřinách aktualizují komentáře, tak už tam ten můj vůbec není. Připomínám, že to se mi stává i u videí, kde je pouze můj komentář, takže nějaké jiné řazení nepřipadá v úvahu. Normálně mi to fungovalo až do včerejška, kdy jsem chtěl dát like na jeden komentář, ale YouTube mi napsalo, že nastala Neznámá chyba a nejde to. A od té doby se ztrácejí i ty komentáře. Navíc, když upravím nějaký komentář, který jsem psal již dříve a který tam normálně zůstal, tak se po úpravě také automaticky během několika sekund smaže.Teď jsem navíc zjistil, že se společně s mými odpověďmi odstranily i odpovědi jiného člověka na můj komentář.
Nevíte někdo, co s tím je, případně jak to spravit nebo jen čekat a doufat, že se to spraví samo? Ještě připomínám, že ban jsem snad za nic dostat nemohl, tak jestli to je nějaká dočasná chyba YouTube nebo mého účtu, opravdu nevím.
Pokud byste někdo měl nějaké podobné zkušenosti, případně by někdo věděl, co s tím, tak bych byl moc rád za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

oop
hodnocení

0x

Google ma na tene spadeno, bud jsi psal moc, spam, nebo kontroverze... co z toho je spravne? Doporucuji ten koment smazat sam (to prekvapive chybu nehlasi) a napsat ho jinak.

ono se skoruje KDO pise a CO pise a podle toho ten algoritmus vyhodnocuje... proste ti to zablokuje (nejde edit nejde na to like, kdyz das refresh uz to tam neni).

virax*
hodnocení

Blbý je, že já si vůbec nejsem vědom, že bych něco takového psal, ano s autorem videa jsme si v komentářích psali a bylo to asi 10 zpráv, nicméně ty odpovědi byly v rozmezí desítek minut či hodin, tak nevím, jestli se to bere jako spam. A rozhodně nic kontroverzního jsem nepsal. Takže opravdu nevím, čím bych si vysloužil, že by mě takto blokovali. Myslíš, že když bych teď třeba dlouho nic nepsal, tak to bude zase v pohodě? Respektive pomohlo by mi, kdybych jim napsal na podporu? No, doufám, že se to skutečně brzy spraví, protože jsem z toho takový zmatený. Jenom si fakt říkám, jestli to nemůže být skutečně chyba na straně YouTube. No, ale zkusím ten koment teda smazat a uvidím, třeba to nějak půjde.
Každopádně díky za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]