Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft koupě, kde?

Od: radkom odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

chtěla bych synovi koupit Minecraft na Windows 10. Chce hrát online na serverech a nerada bych koupila něco, co pak bude polofunkční. Poradíte? Viděla jsem i něco za 549 Kč, někde naopak za 750 Kč i 1200 Kč. Ceny jsou různé, tak že mně to strašně mate.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeek
hodnocení

3x

Ofiko stránka Minecraftu je tady minecraft.net/... . Momentálně tam vyjde na 30 eur.

hodnocení

0x
Radím , dát mu peníze , ať si to koupí sám . Nejlepší je Steam . Ale mladí to znají lépe . Dejte mu možnost , ať si vybere sám .
Mario
jm
Steam! Nejlepší a nejlevnější.
ahh
Myslím, že na steamu není možné koupit Minecraft. Doporučuji originální stránku minecraftu. Nedávno jsem též kupovala. Přijde vám kód, zaregistrujete se stáhněte hru, přihlásíte se a voalaa

hodnocení

0x

Normálně bych Vás poslal na STEAM, ale ten Minecraft neprodává.

Takže doporučuji navštívit oficiální stránku Minecraftu minecraft.net/...

A tam nakupte JAVA verzi. Nenechte se zmást verzí pod Windows 10. Ta se dá koupit i v Microsoftím obchodě, ale syn si s kamarády nezahraje, protože tato verze nepodporuje mody. Navíc občas bývá k JAVA verzi zdarma.

hodnocení

0x
Koupit přímo v Microsoft store, jmenuje se "Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC" a stojí 749,-. Koupí získáte oficiálně obě verze (jak Java verzi, tak Windows verzi s označením Bedrock). Minecraft už spadá pod Microsoft...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]