Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám v gáráži (autoservis) notebook electroworld.cz/...
koupě toho notebooku byla největší chaby, pomalej, no katastrofa.
+ tiskárnu HP ink Tank wiretess 415
Tuto tiskárnu používám cca 14 dní, Předtím jsem měl totožnou, ale přestala taky fungovat. Měl jsem za to že už je opotřebovaná po 5 letech v těžkém provozu, tak letěla do koše. Asi chyba.
Nikde to nic nepíše, jen občas začnou blikat všechny kontrolky u tlačítek.
Když jsem dnes vzal tiskárnu z garáže domu a hned připojil na domácí notebook, vše funguje jak má.
Napadá, prosím někoho co s tím?
A máte v tom NTB, se kterým nefunguje nainstalované ovladače pro tu tiskárnu a je nastavená jako výchozí tiskárna? Předpokládám, že připojená jako místní přes USB (ne jako síťová tiskárna). Pokud jsou tam Win10, tak by teoreticky ovladače mohly být s systému, nebo alespoň nějaký univerzál pro HP ve woknech určitě bude. Spíše bych zkontroloval to nastavení tiskárny jako "výchozí" (Nastavení -> tiskárny a skenery) a pokud je tam ta tiskárna vidět, pak nastavit jako výchozí. Pokud vidět není, pak musíte jít cestou "přidat tiskárnu", systém by si jí měl najít.
Zítra to zkusím.
Toto nastavení jsem ani nezkoušel, předpokládal jsem když už to několik dní šlo, tak ovladače by měli fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.