Nejste přihlášen/a.
zdravím, prosím vás o radu.
stáhl jsem si film z netu (Fall 2022 , soubor MKV) , ale nezobrazuji se titulky
můžete prosím poradit, co mám udělat aby bylo vše OK
děkuji moc
Dobrý den, obecně - soubor filmu a soubor titulků musí být umístěny ve stejném adresáři a jejich název musí být zcela stejný (např. Podraz.avi a Podraz.sub nebo Podraz.srt). A v přehrávači zapnout zobrazování titulků. Zdravím!
Musíte si sehnat soubor s titulkama (pokud již někde existuje, resp. už ho někdo vytvořil) např. viz odkaz. Dejte si pozor, aby titulky byly vytvořeny pro ten soubor filmu, který máte (jinak nemusí "sedět"na obraz).
Ten film na Ulozto.cz má už titulky vložené do obrazu, tak nemusíte už nic hledat. Stačí si film pustit např. ve VLC Playeru a už ho sledujete.
aha, mě se stáhl jen ten soubor (film), do /STAŽENÉ SOUBORY/ a nic jiného nemám, co mám prosím dělat?
já to chci stahnout na flešku a pustit pak na TV ale jde jen origo zvuk bez titulek
chci prostě pár filmů postahovat a pak na chalupě o vikendu koukat
a itulky mi nejdou ani v mem ntb (W8) , a jaký mám přehrávač zde ani nevím ale asi ten puvodní od W
ok - zmatkujete. Máte zde již odkaz, kde si ten film stáhnete včetně vložených českých titulků (to tam vidíte, když si pustíte ukázku). Potom stačí film jen spustit v přehrávači (bude to jen jeden soubor).
jj, na tabletu mi to hraje i s titulkama, mam tam VLC Player
ale na TV Samsung mi to přehráva pouze bez titulku
jde mi hlavně o to aby ten film šlo přehráti s titulky na TV
@ben MKV neboli Matrjoška je tzv. kontejnerový soubor... tzn. že kromě videostopy může obsahovat audiostopu (i více) stejně jako titulky (také více). Není třeba shánět soubor s titulky.
@ok Pokud televize umí přehrávat titulky z kontejneru, tak je musíš taky zapnout v té TV v nabídce v přehrávání (buď ozubené kolečko nebo tři tečky s nabídkou). Pokud tam taková nabídka není, tak to televize neumí. Třeba LG umí jak titulky, tak zvukové verze.
ernie
tv je stará cca 10 let, tak možná to nezvladne
pak jedine ntb sebou a prpojit kabelem nic jineho mi asi nezbyde teda
Předně nevíme, v kterém přehrávači to pouštíš. Musíš tam zapnout titulky, pokud ve filmu jsou. Anebo musíš stáhnout ze stejného serveru soubor s titulky k tomuto filmu, s příponou .srt a pak je do přehrávače přidat.
V tom případě neumí jeho přehrávač, případně jeho TV, titulky v kontejneru zobrazit... pokud je má zapnuté...
Řešení: naučit se anglicky, předplatit si nějakou streamovací službu movies.filmy.pw/... , stáhnout titulky samostatně, zkusit jiný player
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.