Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ASUS ROG STRIX Flare II Animate, ROG NX Red, US

Od: radek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem

Prosím pořídil sem si klávesnici ASUS ROG STRIX Flare II Animate, ROG NX Red, US

chci se optat jestli mi klávesnice umožní podsvícení každé klácesi zvlášt?

snažím se na to přijít celí víkend ale nepřišel sem na to tak jestli má někdo zkušenosti nebo mi poradí prosím

aplikaci ARMOURY CRATE mám také jsou tam možnosti na různé pulzující osvetleni atd ale jde mi o to jestli dokáže aby jsem si nastavil každou klávesu jinak zda to umí vůbec prosím děkuji všem předem za pomoct

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hochu , ja byt tebou tak napisu do diskuse na alze nebo na youtube,, obavam se ze tady moc lidi klavesnici za 5 litru nema.

- a ja bych dal ruku do ohne ze to umet bude, klkova za 2 litry to umi a tahle ma dokonce nejake animovane logo :)

radek*
hodnocení

Ahoj

Prvně ti děkuji za tvojí odpověd já si také myslím že to umí jen sem prostě neschopný na to přijít na youtube toho moc o tom není to jsem prolezl všecko už nebo mě napdá nějakého profíka co by to dokázal sem ochotný za to i zaplatit. Mám jinak stále ještě Logitech G910 tam je to snadné nastavení ale u toho Asusu prostě nevím

Musis laborovat, ja treba nastavil jednu konkretni barvu u mysi A4tech ( asi 5 diod ) a nejak to do ni zapsal , ty mysi mam dve a do druhe uz nevim jak to mam udelat pritom je stejna, ale nemam nervy to resit. Zkousej jeste, uvidis ze na to prijdes *smich*

radek*
hodnocení

Děkuji Za odpověd já sem nad tím strávil 2 dny a nepřišel sem na to jak tu klávesu nastavit jsem prostě tele

proto se snažím sehnat info kdo má třeba zkušenosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]