Nejste přihlášen/a.
Mám problém provést platbu v aplikaci Zásilkovna na mobilu. Po zadání všech údajů a přistoupení k platbě kartou, kliknu na "Zaplatit" , zadám údaje o kartě a kliknu na "Zaplatit 119 CZK". Provede se spojení s bankou a objeví se hláška "Potvrďte svou platbu", "Platbu potvrďte aplikací Smart klíč, nebo ePINem (nastavíte si v internetovém bankovnictví a v bankomatu ČSOB). Pod tím pak červený řádek s nápisem "Návrat do eshopu". No a teď, jak pokračovat dál? Když si otevřu aplikaci Smart klíč a přihlásím se na svůj účet, tam končím a nevím jak dál, kde provést to potvrzení, nebo nastavení. Případně kde vzít ten ePIN. Nějak jsem asi zblbnul, neboť jsem už dříve toto úspěšně prováděl a to ještě i nedávno , ale nyní nevím jak.
Pokud kliknu na červený řádek s nápisem "Návrat do eshopu", tak se mi objeví zráva, že platba byla správcem karty odmítnuta a mám použít buďto jinou kartu, nebo jiný způsob platby. Ten je pak možný, mimo kartu, pouze přes Gogl Pay. Prosím o informaci, co a kde dělám blbě a jak tu platbu tedy potvrdit. Díky.
Tak to byl asi nějaký problém v SW aplikace banky, nebo Zásilkovny. Ale spíše banky. Neboť pak druhý den, dopoledne, se pak po kliknutí "zaplatit" objevilo rovněž, že se provádí spojení s bankou a pak, bez jakéhokoliv dalšího potvrzování, platba proběhla a Zásilkovna poslala kód. Bylo mi to totiž nějak divný, neboť asi před týdnem jsem Zásilkovnu objednával také a tehda to šlo rovněž bez problémů a jakéhokoliv potvrzování. Pochopiteně kartou je možné platit na e-shopy (povoleno), zůstatek na účtu i limit karty, vše OK.
ePin zjistite internetovem bankovnictvi na PC. Je Vam bud pridelen nebo si ho muzete zmenit, CSOB mam, ale nepouzivam, tak presne nevim,.
Platil jsi nekdy kartou obline? Zrejme ne.
Protoze platbu musis potvrdit ve smart aplikaci banky! Bez toho banka platbu neschvali. To se stava kdyz jsi na internetu nikdy neplatil (jde o platbu 3Dsecure). Dalsi podminka je dostatek penez na debetce, kredit na kreditce, limity a online platby nastaveny. Vsechno musi byt splneno!
A csob ma jeste takovou blbost, ze kdyz nemas povoleny internetove transakce nebo limit na ne = 0, tak se platba v brane tvari ok ale nic se nezaplati, a kdyz to zmenis tak zmena trva i 24 hodin, ale to asi neni tvuj pripad.
Zkus jinou kartu od jine banky a s jinou smart aplikaci, CSOB to maji fakt hloupe vyresene ty jejich aplikace a smartklic
Dobrý den vespolek.
Též mi nejde zaplatit v aplikaci Zásilkovny. Nechá mě to proklikat jméno, mail, mobil, adresu a všechny ty náležitosti, a když kliknu na "zaplatit", napíše hlášku "oops, něco se pokazilo" v černým rámečku. Platba Visa kartou. Zkoušel jsem restartovat mobil, pak koukal i na kartu, jestli platí, tak samozřejmě ano.
Ještě cca před 14 dny to fungovalo normálně. Koukám na webu Zásilkovny, že 11/8 byla nějaká odstávka. Nemůže teď být v tý appce něco jinak? Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.