Nejste přihlášen/a.
Prosil bych o radu co použít za redukci z 3 pin napájecího konektoru ovládacího panelu na regulkaci ventilátorů na 4 pin konektor větráčku, rád bych si jej přes LCD display reguloval a ne přes desku. Děkuji
Nejjednodušší je odříznout jednu boční stěnu. Bylo by možné konektor vyměnit, je to ale zbytečné.
czc.cz/...
Pokud potřebujete někam zapojit i čtvrtý pin, tak asi nejlíp sehnat protikus a ten čtvrtý pin někam připojit. Já teda, když jsem tohle kdysi řešil tak jsem koupil prostě 4 pinový konektor, ale musel jsem trochu upravit tu placičku, protože větráky ji vyžadují jako u třípinového. K tomu jsem udělal takovou velmi hloupou konstrukci, kdy avr attiny13 (tehdy stál 30 korun, dneska pokud se sežene tak stovku) produkuje příslušný řídic signál pro 2 větráky. Plány byly větší (např. snímání teploty), ale zůstalo u ovládání dvěma potenciometry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.