Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Multifunkční tiskárna

Od: nikola* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den
Sháním mou první tiskárnu tak do 2 tisíc
Od tiskárny očekávám připojení a tisk přes mobil, prostě multifunkční
Co jsem si přečetla tak nejspíš inkoustovou
Docela se mi líbí značka Epson expression xp 2150, ale jelikož jsem neznala tak nevím jestli je to dobrá volba
Prioritou je pro mě dostupnost těch tonerů náplní
Co si myslíte o té značce Epson expression xp 2150
Nebo raději se poohlédnout po něčem jiném třeba?
Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Řekl bych, že "multifunkční" se říká tiskárně se skenerem, kterou lze tedy použít i jako kopírku.

hodnocení

1x

Berte Epson Tank...prozatím nejlepší cena/výkon v porovnání HP, Canon, Brother...a to HP byly postupně čtyři různé typy, Canon dva různé, Brother sice jeden, ale nejhorší...A při pěti stránkách týdně bez problémů...A k nové tiskárně dostanete dvě sady inkoustů, myslím, že teď dávají po 80ml z každé barvy, tedy osm lahviček...to máte na hezkých pár let...

doplněno 05.11.22 17:28:

Takže nově už 65ml u originálu...nebo kompatibilní 4x100ml...kupoval jsem kompatibilní a nebyl problém...asi před rokem, tisk 50 stránek měsíčně...

hodnocení

1x
Dostupnost náplní bude u běžných značek vždy bezproblémová. Obecně vzato ale platí, že čím levnější tiskárna, tím více pak utratíte za provoz. Osobně bych tiskárnu do 2000 nekupoval, za náplně pak uvalíte dardu. Na ceny náplní se může každý podívat sám. Vždy hledejte info,kolik normostran umí daná náplň vytisknout popř cenu za stránku. Jinak pro občasný tisk vždy doporučím laser, pokud není barva vyloženě nutnost. Na fotky je stejně lepší fotolab a jednou za uherský rok si barevný dokument můžete nechat udělat v copy centru.

hodnocení

1x

Tiskárna za 2000 je šmejdík který za krátko odejde a než odejde tak ho přeplatíte na kazetách.

Doporučuji raději něco solidního - například něco z řady Epson ecotank. Náklady na tisk (i barevný) mizivé, problémy se zasycháním minimální. Flaštička inkoustu stojí cca 150 Kč a vydrží mnoho set / tisíc stránek (srovnejte s kazetama co stojí několik stovek). I laser je mnohem dražší než tento systém !

hodnocení

0x

Kolik toho týdně natisknete?

Tiskárny inkoustové na "kazety"mají problém v tom, že při malém tisku zachne hlava a při velkém tisku se nedoplatíte na náplních.

doplněno 05.11.22 16:48:

investujte více - exasoft.cz/... - 800,- vám vrátí...

Epson používám rok, jiným jsem doporučil a jsou spokojení - pokud budete alespoň 3 barevné stránky týdně fotit, bude to ok, vydrží bez dalších nutných investic do inkoustu další 3 roky

nikola*
hodnocení

No v jednom týdnu tak zhruba do 5ti výtisků maximálně

111®
hodnocení

0x
Pokud nepožadujete oboustranný tisk šel bych do. Brother s doplňováním inkoustu. Mám ho asi 4 roky a dobrý.jen ho nesmíte odpojit od sítě,on si občas propláchne trysky sám. Pro tisk z mobilu je potřeba App. Našel jsem náhodou NokoPrint

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]