Nejste přihlášen/a.
Dobrý den !
Pro přenos fotek z mobilu do PC přes WiFi používám aplikaci Airmore.
Aplikace funguje dobře, jen s jejím připojením k PC mám tyto problémy:
Po spuštění aplikace vyzve k zadání odkazu web.airmore.com do adres. řádku PC a k naskenování zobrazeného QR kódu. Po naskenování mi však oznámí, že se "Připojení nezdařilo", ať se ujistím, že mobil a PC jsou na stejné síti. Domnívám se že jsou, když mám mobil připojen na stejný WiFi router.
Abych aplikaci s PC propojil, musím přímo v aplikaci Airmore zjistit její IP adresu (je v ní volba Získejte IP) a přepsat ji do adresního řádku PC. Pak se přístroje propojí. Tady mi vadí, že aplikace náhodně nabízí 3 nepatrně odlišné IP adresy, takže musím pokaždé vyhledat, která právě platí. Přitom se od sebe liší jen v jedné číslici.
Nevím jak zařídit, aby se aplikace projila s PC hned po naskenování QR kódu nebo aby stále používala jednu IP adresu, shodnou s PC, aby se přímo propojovaly. Mám Win10 a Xiaomi, Android 7.1.2 smodelem Redmi Note 5A.
Dodávám, že na starším mobilu Huawei mé přítelkyně naskenování QR kódu u mne doma funguje v pohodě.
Má tu někdo s Airmore a IP adresami zkušenost a může prosím poradit? Nemám něco na svém mobilu ještě povolit?Díky !
Jedna možnost-použít jinou aplikaci/program na přenos fotek zPC/mobil a druhá-aktualizovat Oper. Systém telefonu Xiaomi, třeba aktualizace vše vyřeší. Po aktualizaci vyčisti/optimalizuj telefon a RESTARTuj ho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.