Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na nalezení hesla archivů

Od: petr12345* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, věděli byste o nějákém dobrém prográmku který umí nalézt zapomenuté heslo k archívům, jako třeba ZIP?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

1) každý archiv má jiný program, řekněme že tohle je pro rar: google.cz/...= (advanced rar password recovery) pokud chceš zip tak zkus advanced zip password recovery

2) pokud heslo vůbec netuší tak bys mohl heslo luštit několik let

stevo5*
hodnocení

1x

Chlapci vyššie majú samozrejme pravdu, len by som ťa chcel upozorniť že ak je tam trochu silnejšie heslo, kľudne môžeš uvidieť pri začatí jeho hľadania tento nápis: "Heslo je možné rozlúštiť, doba práce: 1 rok, 3 mesiace, 12 dní" - príklad.

Jistě, to už psal Maverick. Při útoku hrubou silou je možné v rozumném času prolomit heslo kolem 8 znaků. Záleží na výběru možných znaků v hesle. Při slovníkovém útoku toto pochopitelně neplatí.

hodnocení

0x

Z obecnějších můžeš ještě zkusit advanced archive password recovery. Jsou to ale všechno demoverze s omezou sílou útoku. K otevření můžeš ještě zkusit slovníkový útok. Tento bude účiiný, pakliže je heslem běžné slovo.

petr12345*
hodnocení

díky já to zkusím. Já už jsem něco takového zkoušel a taky mám ten dojem že to začalo zkoušet všechny možné kombinace.

A podle slovníku - to by byla náhoda kdyby tam bylo zrovna jen slovo ze slovníku ne?

Já myslel nějáký prográmek který spustím a zjistí heslo hned, bez zkoušení. Aby prostě pracoval na stejném principu jako když jsem hledal heslo k Biosu. Tam to taky nezkoušelo všechny možné kombinace.

Pokud by takové jednoduché programy byly, pak by bylo skutečně zbytečné chránit archivy heslem. Starší metody heslování souborů bylo jednodušší prolomit než nynější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]