Nejste přihlášen/a.
Ahoj, věděli byste o nějákém dobrém prográmku který umí nalézt zapomenuté heslo k archívům, jako třeba ZIP?
1) každý archiv má jiný program, řekněme že tohle je pro rar: google.cz/...= (advanced rar password recovery) pokud chceš zip tak zkus advanced zip password recovery
2) pokud heslo vůbec netuší tak bys mohl heslo luštit několik let
Chlapci vyššie majú samozrejme pravdu, len by som ťa chcel upozorniť že ak je tam trochu silnejšie heslo, kľudne môžeš uvidieť pri začatí jeho hľadania tento nápis: "Heslo je možné rozlúštiť, doba práce: 1 rok, 3 mesiace, 12 dní" - príklad.
díky já to zkusím. Já už jsem něco takového zkoušel a taky mám ten dojem že to začalo zkoušet všechny možné kombinace.
A podle slovníku - to by byla náhoda kdyby tam bylo zrovna jen slovo ze slovníku ne?
Já myslel nějáký prográmek který spustím a zjistí heslo hned, bez zkoušení. Aby prostě pracoval na stejném principu jako když jsem hledal heslo k Biosu. Tam to taky nezkoušelo všechny možné kombinace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.