Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor - obraz

Od: krakex* odpovědí: 3 změna:

Jednou za čas, možná jednou za hodinu, se mi odpojí a okamžitě připojí obraz monitoru, tzn. jak kdybyste odpojili kabel - vyskočí "Žádný signál" a v zápětí naskočí, zhruba tak 5 sekund jsem bez obrazu.

Někdo ví, čím by to mohlo být?

Monitor je starší, ale zatím nic nenaznačuje, že by byl po životnosti.

Kabel jsem zkoušel měnit.

RAM, zákl. deska měněna.

Jestli se nepletu, začalo to dělat od výměny graf. karty, ale potřebuji vědět 100% jestli to ta grafika je, nebo jestli to nemůže být něco jiného.

Ideálně bych potřeboval vědět, jestli lze nějak lépe diagnostikovat problém.

Graf. karta je stále v záruce, ale než ji pošlu na reklamaci, musím vědět, že to nedělá něco jiného.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Připojit PC k televizi. Jinak měl jsem podobný problém a výsledek nakonec byl vadný HDMI vstup na monitoru, takže jsem kabel musel připojit na jiný vstup v monitoru..
krakex*
hodnocení

zkusím, díky

tomaso
hodnocení

0x
Zkusit třeba jiný výstup grafiky, popř ještě není i integrovaná grafika na desce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]