Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos dat z mobilu přes wifi

Od: dedabrno® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

jsem ze "staré školy" a o konfiguraci vnitřní sítě toho moc nevím, tak s omluvou prosím kolegy o pomoc s touto otázkou:

Dosud bez problémů používám pro spojení digi.fotoaparátu nebo mobil. telefonu s PC kablík USB- bez problémů.

Síťové připojení mám VODAFON pro internet, TV a telefon (modem a router, WIFI). Zajímá mne, zda mohu spojit mobilní telefon (pro přenos souborů) přes WIFI s počítačem bez použití kablíku USB. Telefon E6i WIFI umí.

Interní D-Link DGE-528T Gigabit Ethernet Adapter nemá konfiguraci pro hotspot WIFI. Externí bezdrátový konektor USB WIFI t.č. nemohu najít. Zatím pokusy o spojení marné.

Takže otázka: pro spojení či vytvoření vnitřní sítě WIFI je nezbytný externí konektor WIFI?, nebo lze i jinak?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Můžu doporučit starý osvědčený MyPhoneExplorer. Stačí, když PC a telefon jsou připojené ke stejné síti. Kromě kopírování, které se dá dělat i přes kabel, umí obsluhovat telefon z PC a dělat zálohy kontaktů, SMS a poznámek. Je zdarma v češtině.
fjsoft.at/...

- to jsi me prekvapil, prvni clovek co pouziva tento best program, pridavam se a doporucuju, jen to nekdy rozjet je peklo. At uz kabelem tak wifi.

111®

Funguje to najelo to bez problémů, nahlédl jsem a získal pomocníka co jsem potřeboval pro Redmi C10

Dík za typ..body 2

hodnocení

0x
- pokud mas tech souboru hodne malo , tak je super http://sharedrop.io/ na telefonu i na PC a nic neinstalujes, mobil musi byt na wifi ne na mobilnich datech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]