Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
jsem ze "staré školy" a o konfiguraci vnitřní sítě toho moc nevím, tak s omluvou prosím kolegy o pomoc s touto otázkou:
Dosud bez problémů používám pro spojení digi.fotoaparátu nebo mobil. telefonu s PC kablík USB- bez problémů.
Síťové připojení mám VODAFON pro internet, TV a telefon (modem a router, WIFI). Zajímá mne, zda mohu spojit mobilní telefon (pro přenos souborů) přes WIFI s počítačem bez použití kablíku USB. Telefon E6i WIFI umí.
Interní D-Link DGE-528T Gigabit Ethernet Adapter nemá konfiguraci pro hotspot WIFI. Externí bezdrátový konektor USB WIFI t.č. nemohu najít. Zatím pokusy o spojení marné.
Takže otázka: pro spojení či vytvoření vnitřní sítě WIFI je nezbytný externí konektor WIFI?, nebo lze i jinak?
Děkuji
Můžu doporučit starý osvědčený MyPhoneExplorer. Stačí, když PC a telefon jsou připojené ke stejné síti. Kromě kopírování, které se dá dělat i přes kabel, umí obsluhovat telefon z PC a dělat zálohy kontaktů, SMS a poznámek. Je zdarma v češtině.
fjsoft.at/...
- to jsi me prekvapil, prvni clovek co pouziva tento best program, pridavam se a doporucuju, jen to nekdy rozjet je peklo. At uz kabelem tak wifi.
Funguje to najelo to bez problémů, nahlédl jsem a získal pomocníka co jsem potřeboval pro Redmi C10
Dík za typ..body 2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.