Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás o radu ohledně programu Audacity 1.2.6. Nainstalovala jsem si tento program a po otevření jsem si chtěla zkusit nahrát záznam zvuku z internetového radia. V pravo v hornější části vím, že jsem si měla vykliknout záložku a zvolit Mono mix, ale bohužel to tam na výběr vůbec nemám. Mělo tam být dalších 8 výběrů, jak to chci nahrát a já tam mám pouze nějaké 2 nepoužitelné, protože když jsem to přes ně zkusila, tak se mi nic nenahrálo
Nevíte náhodou, kde mám co přesně zmáčknout, abych to tam měla? Děkujiii Marcela
Audacity 1.2.6 nemám, ale mám novější verzi 1.3.5beta, která je zdarma ke stáhnutí např. na Slunečnici. V té mé verzi se formát nahrávání (kanály) nastavuje přes - Úpravy - Nastavení programu - záložka Audio vstup/výstup a vpravo nahoře se rozklikne volba Nahrávání - kanály. Já tam mám možnost volby ze 16 kanálů. Snad jsem vám alespoň trošičku poradil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.