Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazané odeslané e-maily na seznam.cz

Od: gh odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit. Z ničeho nic jsem zjistila, že ve složce odeslaných e-mailů mi zbyly pouze čtyři nedávné odeslané e-maily. E-mail mám cca od roku 2010, takže jsem tam měla spoustu odeslaných e-mailů. Nejsem si vědoma, že jsem je nějak omylem smazala. Ve složce Koš také nic není. Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hdesk
hodnocení

0x

To je pro technickou podporu Seznamu. Jestli šlo o jejich chybu, nebylo by to poprvé. Poučení? Důležité maily je třeba zálohovat.

Vlastní zkušenost: Nedávno mi psala jedna osoba ze S., a moje odpověď skončila ve spamu, nejspíš kvůli odkazům. Mají co zlepšovat.

krtek6
hodnocení

0x

No tak to máš bohužel smolíka...tohle se mi stalo někdy...hm..před 10lety...kdy jsem si chtěl na mobilu aktualizovat maily a najednou PUF...a celej mail prázdnej...podotýkám, že jsem neudělal nic víc než jsem udělal to gesto prstem z vrchu dolů, aby se jakože obnovila stránka a načetlo se to..všechno v čudu..čuměl jsem na to jak tele na nový vrata...nasranej jsem byl jak prase...a technická podpora na Seznamu nejenže mi nechtěla věřit co se mi stalo, tak i na můj dotaz jestli si nedělají zálohy serverů nebo tak něco z čeho to mohou obnovit, mi suše odpovědědi, že proč by to dělali a jestli jsem normální...*nevi*...

hodnocení

0x
Přistupujete na e-mail přes webové stránky nebo máte poštovního klienta? Z otázky jsem to nepochopil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]