Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Open office calc

Od: dedabrno® odpovědí: 2 změna:

Nějakou dobu jsem už nepracoval s Open Office Calc (v. 4.1.13), až nyní, potřebuji zobrazit pravítka svisle a vodorovně v cm, ale nedaří se mi najít nastavení. Prosím o pomoc.Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

0x

Já jsem si skoro jistej, že ani excel, ani calc takovou funkci nemá. Nechápu proč, někdy by mi to usnadnilo práci, ale prostě to tak je. Ještě se radši koukám, jestli se to tam neobjevilo, ale ne, je tam akorát možnost ukázat mřížku, to by taky mohlo pomoct, ale pravítka tam prostě nejsou.

Napadá mě jedině to dát jako feature request na jejich podporu.

zrout
hodnocení

0x
A zkoušel jste LibreOffice? Přece jenom Openoffice je již delší dobu mrtvé.. případně dotaz zde ask.libreoffice.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]