Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po každém přehrání videa v VLC MediaPlayeru se ve složce s videem, nebo MP3 objeví soubor "VLC Rec".
Mám už jich tak v PC mraky, jsou mi k ničemu a jen zabírají prostor na HDD.
V Nastavení jsem nenašel nic, čím by se dalo to ukládání zastavit.
Uměl by mi pls někdo poradit, jak to ukončit?
Děkuji předem
jj
0x
Dobrý den, v nastavení programu jsem nic nenašel, ale mám verzi pro OS Android. Než hledat příčinu, tak bude asi rychlejší kompletní odinstalace programu (včetně vyčištění i registru např. použitím programu CCleaner) a zcela nová instalace VLC Media Playeru - a ten si potom zase a opatrně nastavit podle svého. Zdravím!
P.S. Nejde o ukládání, ale o nahrávání, které Vám nejde zastavit (viz REC). Nemáte trvale "zamáčknuté" tlačítko pro nahrávání (to červené)?
doplněno 28.10.22 18:42:
Já si tu verzi pro OS Windows už moc nepamatuji, tak to tlačítko pro nahrávání možná červené není. Hlavně, že už to máte vyřešeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.