Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit ukládání souboru VLC Rec po spuštění VLC MediaPlayeru?

Od: slatored® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
po každém přehrání videa v VLC MediaPlayeru se ve složce s videem, nebo MP3 objeví soubor "VLC Rec".
Mám už jich tak v PC mraky, jsou mi k ničemu a jen zabírají prostor na HDD.
V Nastavení jsem nenašel nic, čím by se dalo to ukládání zastavit.
Uměl by mi pls někdo poradit, jak to ukončit?

Děkuji předem
jj

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

2x

Nemůže to být možnost zaznamenávat do souboru?

Případně vidím "obnovit nastavení" bylo by to méně násilné než reinstal a mělo by to vše vrátit do výchozího nastavení.

Jak zrušit ukládání souboru VLC Rec po spuštění VLC MediaPlayeru?
hodnocení

Děkuji všem za snahu - vyřešeno !

Stačilo VLC přeinstalovat.

jj

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, v nastavení programu jsem nic nenašel, ale mám verzi pro OS Android. Než hledat příčinu, tak bude asi rychlejší kompletní odinstalace programu (včetně vyčištění i registru např. použitím programu CCleaner) a zcela nová instalace VLC Media Playeru - a ten si potom zase a opatrně nastavit podle svého. Zdravím!

P.S. Nejde o ukládání, ale o nahrávání, které Vám nejde zastavit (viz REC). Nemáte trvale "zamáčknuté" tlačítko pro nahrávání (to červené)?

doplněno 28.10.22 18:42:

Já si tu verzi pro OS Windows už moc nepamatuji, tak to tlačítko pro nahrávání možná červené není. Hlavně, že už to máte vyřešeno.

hodnocení

Děkuji, ale já nikde "červené tlačítko" nevidím!

Přeinstalace ale pomohla! DĚKUJI za pomoc!

jj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]