Nejste přihlášen/a.
Mám tablet SENCOR s OS Android 4.0. Je na něm ještě stará ikona "Obchod Play". Když jsem dal tuto aplikaci do továrního nastavení, tak se po spuštění napsalo, že se mění na "Google Play" po "pokračovat" se napsalo "chyba severu".
Poradí někdo, jak nainstalovat tuto aplikaci nebo případně jak upgradovat Androida? V "Nastavení" je možnost "Instalace cerifikátu" - domnívám se, že problém bude tady, protože při využití integrovaného "Prohlížeče" se nemohu dostat na žádný web - hláška "nepodařilo se identifikovat webovou stránku".
Díky moc za odpověď. Tablet bych chtěl používat jako radio - funguje mi aplikace Vradio, kde mi dokonce hraje i ČR Plus ! Potom zkusím podle vaší rady nainstalovat z apkpure aplikaci YOU TUBE. Povolil jsem v "Nastavení" instalaci z jiných zdrojů, tak to snad půjde. Mohu tedy odinstalovat všechny aplikace od Googlu?
Bohužel Vaše zařízení už je "muzejní" kousek. Android 4.0 je 11 let stará verze, to je asi chtít dnes používat Windows XP. A i kdyby se Vám povedlo oživit Google Play, tak prakticky nic tam nepůjde stáhnout :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.